Mekanikkonstruktör

Placeringsort: Göteborg


Som konsult hos oss kommer du att arbeta i hela utvecklingsprocessen med tekniska förstudier, kravhantering, konceptutveckling och detaljkonstruktion. Vi anpassar oss efter våra kunders behov! Just nu hjälper vi flera intressanta kunder med mekaniska konstruktioner. Vi arbetar med NX, Teamcenter, Inventor, Catia, Solidworks, Creo m.fl.

Vi erbjuder dig utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Du kommer att få möjlighet att arbeta med många olika typer av produkter och ditt jobb hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!  I vårt ledarskap är det viktigt med personlig utveckling. För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vi vill ge dig rätt utmaningar och möjligheter.  Att vara professionell i sitt agerande är en del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

För att lyckas i rollen behöver du ha med dig:  

  • 2-5 års arbetslivserfarenhet inom mekanisk konstruktion
  • en teknisk utbildning på lägst högskolenivå
  • B – Körkort
  • Flytande svenska och engelska


Det vi i grund och botten söker är engagerande och teknikintresserade människor med god social förmåga. Du kommunicerar öppet, är ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad.

Är du redo för en ny utmaning? Ansök idag! Vi gör löpande urval.

utvecklas tillsammans med oss. På Find My Skills är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska ha ett hållbart liv.

Brinner du för teknik som vi? Ansök idag!   

Job Category: Mekanikkonstruktör
Job Type: Full Time
Job Location: Göteborg

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx, .rtf